Spisesteder i Aalborg

Spisesteder og cafeér vi anbefaler til vore gæster

Mølholm Pizzaria

Mølholm Pizzaria

Mølholm Pizzaria finder du på Mølholmsvej 10 (10 minnutters gang fra lejligheden). Ved bestilling af minimum 3 pitzaer er der gratis levering uden beregning.

klik på billedet eller ring på tlf. nr. 98 12 46 10.

Hasseris Pitzaria

Image

Hasseris Pizzaria ligger ved Hasseris Bymidte. De har et rigt udvalt af alle slags pizzaer.  De bringer gerne direkte til døren.

Klik på billedet eller ring på tlf. nr. 98 18 93 37

Azzurra restaurant og take-away

azzurra

Azzurra ristorante Italiano er beliggende flere steder i Aalborg Centrum og er både en restaurant og take-away. Her kan du få Gluten-fri pizzaer i restauranten eller ved udbringning.

Klik på billedet eller ring på tlf. nr. 98 16 41 22 tast 1

Restaurant Kniv og Gaffel.

kniv og gaffel

Restaurant Kniv og Gaffel er en gammel og hyggelig restaurant.    Der er bindingsværk og lavt til loftet – spændenden gammel inventar. Prøv f.eks. en Herregaardsbøf med bagt kartoffel, – priserne er rimelige.

klik på billedet eller ring på tlf. nr. 98 16 69 72

Pandekagehuset 

Slider_pandekagehuset_forside_web4

Pandekagehuset ligger ved Vestre bådehavn. Det er en spændende restaurant med mange forskellige mretter serveret i pandekager. tag børnene med ned og nyd den dejlige udsigt udover havnen, med de flotte lystbåde og nyd imens en dejlig isdessert i pandekage.

Hasseris bageri

hasseris bageri

Hasseris bageri ligger 5 min. kørsel fra vores bed and breakfast og har et stort udvalg i brød og kager. De er specielt kendt for deres økologisk brød bagt specielt til allergikere (glutenfri).

klik på billedet eller ring på tlf. nr. 98 90 09 30

Book din overnatning idag på 40 88 36 41, info@hyldebaervej9.dk  eller skriv til os i kontaktformularen.